Stahl, despre experiența de la Dortmund: „Este o altă lume, te antrenezi și joci de plăcere”

0
314

Albert Stahl a petrecut o săptămână în probe la Borussia Dortmund, liderul neînvins din Bundesliga. Mijlocașul de 20 de ani al UTA-ei susține că s-a întors din Germania cu o altă atitudine, având oportunitatea de a experimenta lumea fotbalului mare. „Este o experiență foarte bună să mergi de la UTA la Dortmund. Este o altă lume acolo, alte condiţii, terenuri de calitate, oamenii se comportă altfel. Am avut mult de învăţat. Cel mai mult m-a impresionat mentalitatea celor de acolo, atitudinea cu care jucătorii vin şi pleacă de la antrenament. Acolo nu ai nici o problemă, au toate condiţiile necesare pentru performanţă, joacă fotbal de plăcere. Lumea te întâmpină frumos, te antrenezi cu plăcere” a declarat tânărul utist.
Arădeanul a trecut de primul filtru al nemților și se va întoarce la Dortmund în prima lună a lui 2019, pentru nouă evaluare, cea finală. „Rămâne de văzut în ianuarie ce va fi, eu trebuie să mă menţin în formă şi vom vedea”, a adăugat Stahl.
Albert Stahl a jucat în acest sezon de Liga 2 în 11 meciuri pentru UTA, iar în campionatul trecut a bifat 30 de partide şi un gol. „Dacă iese bine şi ne alegem cu ceva bani, ar fi o mare gură de oxigen pentru clubul UTA. Ne rugăm să reuşească, pentru că, în cazul acesta, la cât de «bine» stăm la capitolul bani, ne-ar ajuta mult”, spunea în urmă cu dăuă săptămâni Ionuț Popa.
Talentatul fotbalist arădean e impresariat de Cătălin Sărmășan, cel care l-a dus și Adi Petre la Esbjerg sau pe George Pușcaș în fotbalul ita­lian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.