Stahl – în probe la Borussia Dortmund! „Cu banii pe el ar fi o mare gură de oxigen pentru clubul UTA”

0
400

După două etape în care a fost titular în meciurile UTA-ei, Albert Stahl va lipsi din nou. De data aceasta nu e vorba despre vreo accidentare, ci de oportunitatea de
a-și încerca șansa la unul dintre cluburile importante ale Europei.
Mijlocașul de 19 ani se află deja în Germania, chiar în curtea liderului neînvins din Bundesliga. „Impresarul său (n.a. Cătălin Sărmășan) l-a dus să-l vădă nemții, la Borussia Dortmund. Aș fi avut nevoie de Albert la Ploiești, căci este un jucător de viteză și nu prea avem în echipă. Mai ales în jocurile din deplasare contează enorm, iar joi evoluăm și pe un teren mare unde ar fi avut și mai multe spații. Poate, foloseam o tactică bazându-ne pe angajările pe el, dar, pe de altă parte, dacă iese bine și ne alegem cu ceva bani, ar o mare gură de oxigen pentru clubul UTA. Ne rugăm să reușească pentru că, în cazul acesta, la cât de «bine» stăm la capitolul bani, ne-ar ajuta mult. Impresarul ne-a spus că stă o săptămână în Germania, ar trebui să-l avem la dispoziție pentru meciul cu Mioveniul, în intermediară”, a spus Ionuț Popa, antrenorul „roș-albilor”.
Orădeanul Cătălin Sărmășan a mai intermediat și alte transferuri ale unor jucători de la Atletico și UTA spre Occident, cum ar fi cele ale lui Emanuel Vasi (Manchester City), Răzvan Oiadă (Wolverhampton și apoi Brescia) sau Adrian Petre (Esbjerg).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.