Staicu întărește atacul Pâncotei, Suciu – „șoim” încă un an

0
179

staicu1Cea mai bine cotată grupare arădeană în noul sezon fotbalistic continuă en fanfare campania de transfe­ruri. După Crușoveanu, Siminic, Huțanu, Polgar, Cuedan jr., Băd și Sălăjan, conducerea Pâncotei a anunțat și achi­ziționarea lui Marius Staicu. Fostul golgheter al Reșiței nu și-a găsit locul la Poli Timișoara, iar „șoimii” au intrat imediat pe fir. „Le mulțumim celor de la Poli Timișoara că au înțeles faptul că Staicu și-a dorit mult să ajungă la un club la care are șanse mai mari să joace la nivelul ligii secunde. Noi credem mult în el ca fotbalist, considerăm că are mult talent, cred că se va integra perfect în familia noastră”, a spus Pavel Piroș despre vârful de 26 de ani, care a marcat în turul sezonului trecut de Liga a II-a 5 goluri în contul Reșiței.
Apoi, președintele Piroș a mai bătut palma cu Academia de Fotbal Gheorghe Hagi pentru rămânerea lui Cornel Suciu în „alb-negru”.
„Colaborarea excelentă cu Academia lui Gică Hagi s-a concretizat cu împrumutul, pe încă un sezon, a lui Suciu la Pâncota. Constănțenii au ascultat și doleanțele fotbalistului care se simte bine la noi și le mulțumim pentru asta”, a adăugat șeful „șoimilor”.
În schimb, discuțiile cu Alex Gornic nu s-au finalizat încă. Piroș și Cuedan au discutat două ore cu tânărul fundaș central crescut de UTA, care tinde spre cariera de arbitru în detrimentul celei de fotbalist.
„Face parte din planurile noastre ca și fotbalist sub 21 de ani, încă așteptăm un răspuns pozitiv din partea sa. Dacă va dori să continue și cu arbitrajul nu avem nimic împotrivă, atâta timp cât nu interfe­rează cu programul echipei”, a pre­cizat Dan Cuedan, antrenorul Pâncotei.
Probabil, în această săptămână, divizionara secundă arădeană va mai face și alte mutări pe piața de transferuri. În vizorul pâncotanilor au rămas portarul Mitrea, fundașul Diarra și atacantul Ousmane Gueye (fratele lui Mansour).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.