Lucrările de montare a stâlpilor de nocturnă se apropie de final la stadionul „Motorul”. Aceștia au fost ridicați pe latura terenului dinspre vestiare, urmând ca „operațiunea” să fie completată cel târziu astăzi.
De asemenea, până la finalul acestei săptămâni, Primăria ar putea preda amplasamentul firmei gălățene, câștigătoare a licitaţiei montarea gazonului artificial. „În cursul zilei de joi vom veni la Arad pentru preluarea amplasamentului. Am fost chemaţi oficial la o întâlnire în vederea începerii lucrărilor, vom vedea dacă suprafața este la cotele cerute de noi. Termenul de realizării a lucrării este de 30 de zile, ploaia fiind singurul factor ce ar putea amâna acest termen. S-a solicitat un gazon certificat FIFA 2 stele, cu strat elastic shockpad. Ca şi tehnologie este un sistem de ultimă oră. Din punctul de vedere al granulelor, acestea nu sunt de cea mai înaltă calitate, dar nici de cea mai joasă. S-au solicitat granule din cauciuc reciclat vopsit verde. Primăria a ordonat suplimentar unei alte societăţi un sistem de aspersie, care nu ar fi fost necesar dacă granulele nu se încălzeau de la soare” ne-a declarat reprezentantul ISCHIA Sport din Galați.
Dacă amplasamentul va fi recepționat de firma gălățeană și lucrările vor demara cel târziu săptămâna viitoare, există speranțe ca UTA să poată debuta în Aradul Nou în noua stagiune fotbalistiă. Și, poate, chiar să susțină și un meci amical. Vă reamintim că ultimul meci disputat de „roș-albi” pe „Motorul”
s-a jucat pe 9 decembrie 2016: 1-0, cu Foresta Suceava.
Bogdan Mariș

Recomandările redacției