Stănaia, autorul unui gol superb cu Sântana: „Mă bucur că jucăm Finala Cupei”

0
168

raul-stanaiaFolosit în centrul liniei de mijloc de Roland Nagy în semifinala Cupei României, Raul Stănaia a fost omul meciului UTA – Unirea Sântana. Mijlocașul lansat de Atletico și trecut pe la Gloria sau CS Vladimirescu a verticalizat mult și a încercat să le ofere cât mai multe mingi utile colegilor din linia de atac.
A lui a fost și cel mai frumos gol al meciului, al treilea al utiștilor. Stănaia a preluat pe piept o minge la 25 de metri și a catapultat-o sub transversală. „Am avut un meci greu, a fost foarte cald, iar eu am venit după o accidentare. Mă bucur că a ieșit bine și că mergem în finală și vreau să le mulțumesc suporterilor noștri”, a spus jucătorul alb-roșiilor.
În cadrul rundei a 29-a (penultima în actuala stagiune a Ligii a IV-a Arad), UTA joacă sâmbătă seara (ora 19,30), în Calea Aurel Vlaicu contra celor de la Voința Mailat. Restul etapei programează meciurile: Șiria – L.T. Cermei, Aqua Vest – Crișul, Sînicolaul Mic – Zăbrani, Sîntana – Curtici, UTA – Mailat, Pecica – Tauț (vineri, ora 18) Gloria – Păuliș, Sp. German – Semlac (sâmbătă, ora 11).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.