Stănaia: „Sperăm să vină cât mai mulți suporteri alături de noi”

0
210

raul-stanaiaPentru majoritatea jucătorilor din lotul alb-roșu, suportul oferit de galeria utistă a reprezentat ceva nou. Tinerii din efectivul lui Nagy au început să se obișnuiască să fie încurajați de fani acolo unde evoluează și transmit că apreciază tot mai puternic eforturile suporterilor.
„Pentru unii e ceva nou, dar ceva mult mai plăcut. Te concentrezi mult mai bine la meciuri, ne dorim să vină cât mai mulți lângă noi”, spune mijlocașul Raul Stănaia. „Au simțit și băieții că e altceva să joci cu suporteri lângă tine. E un imbold care-i va ajuta”, a completat antrenorul Roland Nagy.
Fotbalistul cu profil ofensiv în vâtstă de 23 de ani a ajuns la UTA după o jumătate de an petrecută în Ungaria, la Atletico Bekescsaba, alături de actualii săi colegi Mitrea și Rus, împreună cu care a jucat și la CS Vladimirescu, în Liga a III-a. Stănaia e pe linie cu toată tabăra sa cu privire la ultimele jocuri ale stagiunii: „Suntem pe ultima sută de metri și ne pregătim cu aceeași seriozitate. Respectăm fiecare adversar și vrem să câștigăm tot până la final”, a conchis mijlocașul arădean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.