Stancu, din nou pe tușă: „S-ar putea să fie o recidivă musculară, deși sperăm să nu fie ceva grav”

0
611

După mult timp, utiștii se antrenează din nou împreună, însă nu o fac chiar în efectiv complet. În urmă cu o săptămână, Marius Tomozei a părăsit cantonamentul pentru o problemă la gamba piciorului drept și încă nu și-a reluat antrenamentele nici măcar separat de colegii săi, iar, de marți, un alt fundaș lateral al „roș-albilor” e pe tușă.
Din păcate, vorbim din nou de Bogdan Stancu, cel care a ratat ultimele două luni ale turului, dar și începutul de an din cauza unor probleme de ordin muscular, de care, se pare, nu a scăpat nici după lunga pauză cauzată de pandemia de coronavirus. „Mi-a spus că resimte dureri în zona cu probleme și l-am scos imediat din antrenament. S-ar putea să fie o recidivă musculară, deși sperăm să nu fie ceva grav, sau cel puțin nu la nivelul precedentelor sale accidentări. În zilele următoare, Bogdan va face investigații și vom ști dacă și de câte zile de repaus are nevoie”, ne-a mărturisit Laszlo Balint.
În schimb, pentru Tomozei sunt ultimele zile de pauză. „E din ce în ce mai bine după tratamentul făcut, în curând o să reia alergările. Va reintra treptat în grup pentru a nu risca nimic în ceea ce-l privește. Avem nevoie de toată lumea în play-off, cu atât mai mult cu cât trebuie să avem grijă să nu avem, Doamne ferește, cazuri de infectări cu coronavirus”, a adăugat antrenorul principal al UTA-ei.
7 meciuri din 24 a bifat Bogdan Stancu în acest sezon pentru un total de 610 minute. Unul dintre cele trei transferuri făcute de liderul ligii secunde în această iarnă a vizat chiar postul de fundaș stânga, prin aducerea greco-albanezului, Simo Roumpoulakou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.