Standul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, vizitat şi apreciat de preşedintele României, Traian Băsescu

0
227

base-uvvg-albuStandul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, care a fost expus la Târgul EDU2JOB, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Arad şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, la Expo Arad, a fost vizitat, sâmbătă 10 mai 2014 şi de preşedintele României, Traian Băsescu, care s-a aflat la Arad pentru a participa la o dezbatere pe teme de educaţie şi economie.
Traian Băsescu a apreciat oferta vocaţională şi panourile expuse cu realizările Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” în cercetarea ştiinţifică şi a fost interesat de activitatea şi stadiul de recrutare al viitorilor studenţi.
În cursul serii de sâmbătă, preşedintele României, Traian Băsescu, a parti­cipat la o emisiune televizată, nu înainte de a vizita şi standul de cărţi aflat la parterul Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, clădire în care se află şi sediul postului de Televiziune Arad.
Traian Băsescu, însoţit de primarul Gheorghe Falcă, au fost întâmpinaţi de preşedintele Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, prof. univ. dr. Aurel Ardelean şi de prof. univ. dr. Cristian Haiduc, prorectorul Universităţii, care i-au oferit preşedintelui României un set de cărţi cu Vasile Goldiş, patronul spiritual al universităţii care îi poartă numele. Traian Băsescu a semnat în Cartea de Onoare a UVVG felicitând standul care a fost expus la Târgul EDU2JOB. „Am vizitat standul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”. Este o fereastră prin care tinerii pot privi în interiorul instituţiei pentru a avea opţiunea corectă. Felicitări!”, a scris preşe­dintele României, Traian Băsescu, în Cartea de Onoare a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad.
Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, a subliniat: „Târgul EDU2JOB, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Arad şi Inspectoratul Şcolar Judeţean pentru orientarea vocaţională şi profesională a elevilor, a fost o reuşită din toate punctele de vedere. A fost un târg internaţional pentru învăţământul universitar şi preuniversitar, unde au participat şi colegi de la universităţi din Timişoara, Oradea şi Cluj- Napoca. Credem că tinerii din mediul preuniversitar şi absolvenţii de liceu, care au vizitat standul Universităţii noastre, s-au convins de oferta academică şi profesională pe care o avem pentru anul universitar 2014-2015. Îi aşteptăm cu drag pe absolvenţi, după examenul de Bacalaureat, la care le urăm succes, pentru a urma una, sau mai multe specializări din cadrul celor şase facultăţi a Universităţii noastre. Pe absolvenţii studiilor universitare îi aşteptăm să se înscrie la cursurile de masterat, doctorat şi postdoctorat, întrucât Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” este câştigătoare, în urma accesării unor fonduri europene în parteneriat cu universităţi tradiţionale din România – Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, a unor proiecte de burse doctorale şi postdoctorale, iniţiate de Uniunea Europeană pentru România”.
Biroul de presă al UVVG
Daniel Albu         

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.