utaOvidiu Stângă a fost apelat telefonic de Adrian Marțian și și-a motivat plecarea prin lipsa de profesionalism a oamenilor pe care i-a găsit la Arad. Fără a nominaliza, dar e ușor de de­dus, pentru că exceptându-l pe Laci Korossi alți oameni nu mai sunt în club, fostul internațional s-a referit la Giovanni Catanzaritti și Dorin Stana.
„Am plecat pentru că oamenii din jurul lui Marțian de la Arad nu erau suficient de profesioniști ca să se facă treabă. Și am înțeles că nu sunt de ieri, de azi, sunt de o perioadă lungă acolo. Am vrut să fac performanță, iar pe perioadă scurtă nu cred că pot. Era nevoie de oameni profesioniști pentru îndeplinirea obiectivului”, a spus ex-mijlocașul lui Eindhoven, care, cel mai probabil, va lua drumul Olandei, acolo unde e stabilit de câțiva ani.
„Trebuie întâi făcută curățenie la UTA, performanța nu poate fi făcută de pe o zi pe alta. În afară de 6-7 jucători interesanți pe care i-am găsit acolo, restul nu erau din categoria cu care să poți aborda promovarea. Trebuie făcută o organizare foarte bună, în care să primeze interesul clubului, nu al celui din stânga sau din dreapta”, a adăugat Stângă.
Ex-mijlocașul a punctat că nu s-a simțit neapărat jignit, dar s-a arătat amuzat de acuzele care i s-au adus, cum că i-ar fi înjurat pe jucători: „Eu nici nu știu să înjur și nu îmi stă în caracter. E chiar culmea, mă ia râ­sul”.

Recomandările redacției