Untitled-1 copyAstăzi are loc la „Takacs Gallery“ din Arad, str. Lucian Blaga nr. 3 un eveniment important: pictoriţa Flory Takacs îşi deschide expoziţia de uleiuri pe pânză, „Explozii de culoare“. Lucrările sunt realizate în ultimul an şi au ca tematică generală florile, în toată bogăţia lor cromatică.
După cum ne spunea artista, „această expoziţie este dedicată tuturor iubitorilor de frumos, dar, pentru că este deschisă pe perioada când se sărbătoreşte «Mărţişorul» şi «Ziua Femeii», sunt sigură că bărbaţii vor fi aceia care nu vor rata ocazia de a oferi iubitelor un cadou potrivit, de bun gust.“
Reamintim cititorilor noştri că pictoriţa Flory Takacs este cunoscută atât pe plan naţional cât şi pe cel internaţional, lucrările sale fiind adăpostite în colecţii particulare din România, Ungaria, Spania, Germania, Franţa, Belgia, Austria, Italia, SUA, Israel şi altele. Flory Takacs a obţinut numeroase premii naţionale şi internaţionale, a expus numeroase „personale“ peste tot în lume.
Picturile semnate de Flory Takacs se evidenţiază printr-o cromatică vie, suculentă,  care degajă iubire şi dragoste pentru frumosul de lângă noi. Tuşa sigură, fermă dar şi eterică fac din „florile“ artistei lucrări inimitabile şi obiecte preţioase de pus în ramă, atât la propriu cât şi la figurat.
Aşadar, iubitorii de frumos sunt invitaţi, începând de astăzi, 19 februarie 2013 între orele 10,00 – 16,00 la un dezmăţ al culorilor florale, la „Takacs Gallery“.

Recomandările redacției