Star din Spărgătorii de nunţi va avea un copil cu o femeie măritată

0
184

owen_wilsonDragostea nu ţine cont de reguli nici pentru un star din celebrul film „The Wedding Crashers – Spărgătorii de nunţi”, care se pregăteşte să devină tată pentru a doua oară.

De data aceasta însă, pentru Owen Wilson, căci despre el este vorba, lucrurile sunt destul de complicate. Asta pentru că viitoarea mămică nu este iubita lui, ci o femeie încă măritată. Şi, deşi se află în divorţ, ea nu se desparte de soţ pentru a forma un cuplu cu actorul din „Midnight in Paris”.

Owen, 44 de ani, şi-a găsit o parteneră de sex fără obligaţii foarte aproape de el: chiar pe antrenoarea lui personală, Caroline Lindqvist, 41 de ani, căsătorită cu un chirurg plastician. Plăcere fără obligaţii, asta îşi doreau cei doi. Şi au avut, dar s-a lăsat cu o sarcină neprogramată.

Un apropiat al starului a dezvăluit că Owen este foarte implicat şi, chiar dacă nu se gândeşte să formeze un cuplu cu antrenoarea, o susţine şi îşi doreşte să fie umărul pe care ea să se sprijine de câte ori are nevoie. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.