Starea de alertă a venit la pachet cu mai mulți arădeni aflați sub influența alcoolului la volan

0
382

Arădenii au avut nevoie doar de un weekend mai liber și au reușit să ridice numărul persoanelor prinse la volan în timp ce se aflau sub influența alcoolului. Dacă pe perioada stării de urgență s-a constatat o ușoară reducere a numărului de cazuri de acest fel, arădenii au profitat din plin de ieșirea din starea de urgență. În timp ce lumea era obligată să stea în casă, chiar dacă s-a semnalat o creștere a vânzării băuturilor alcoolice, nu au mai fost așa multe persoane dornice de plimbări cu mașina după ce au băut. 

Așadar, polițiștii arădeni au constatat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe infracțiuni la regimul circulației. Astfel, pe raza localității Sebiș, polițiștii au depistat un bărbat de 46 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,73 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
Pe raza localității Crocna, un tânăr de 24 de ani, din Dieci, a fost depistat de polițiștii Secției 9 Rurală Sebiș în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 36, având o alcoolemie de 0,57 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Mai departe, un arădean de 34 de ani a fost depistat de polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 708, pe raza localității Gurahonț, având o alcoolemie de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat.  Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind întocmit un dosar penal în acest sens. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.