Starea lui Ionuț Popa rămâne foarte gravă, mesaje emoționante de la suporterii ieșeni!

0
428

La 6 zile zile de la internarea de urgență la secția de Terapie Intensivă a Spitalulului Clinic Județean Arad, resuscitat fiind după un stop cardio-respirator, Ionuț Popa rămâne în stare foarte gravă. De altfel, surse medicale ne-au mărturisit că valorosul antrenor este tot în comă, intubat și ventilat. Dincolo de pro­blemele sale de sănătate cauzate de acea tumoare la cap, din informațiile noastre, și creierul lui Popa a fost grav afectat de lipsa de oxigen, ce a intervenit între momentul în care i s-a oprit respirația și circulația spontană și până în momentul resuscitării.
Cadrele medicale fac tot posibilul să obțină o reacție pozitivă din partea lui „Mister”, care joacă meciul vieții sale în aceste momente.
Pe 17 aprilie, înainte cu o zi ca UTA, echipa pe care a antrenat-o în patru mandate a făcut 75 de ani de existență, Ionuț Popa a împlinit 67 de ani. Atunci, starea sa de sănătate nu se îmbunătățise, dar nici nu se înrăutățise față de finele anului trecut, însă de aproape două săptămâni tehnicianul născut la Pesac s-a simțit tot mai rău de la o zi la alta.
Susținere de la fanii din Copou
Ionuț Popa e foarte iubit la Iași. Suporterii Politehnicii i-au transmis, din nou, de la distanță, un mesaj de susținere fostului antrenor care acum se luptă pentru viața sa, fiind în comă la Spitalul Județean din Arad. Antrenorul arădean a rămas definitiv în inimile suporterilor ieșeni după cei peste cinci ani petrecuți în Copou.
Fanii ieșeni au afișat la stadionul „Emil Alexandrescu”, din Copou, bannere de susținere pentru Ionuț Popa, cu mesaje emoționante. „Profesor, Luptător, Rege pentru Iași / Fii tare, nea Popică, nicicând să nu te lași!”, au scris pe un banner suporterii de la facțiunea „Băieții veseli”. Pe un alt banner emoționant, suporterii de la „Anturaj tânăr” au scris: „Nea Popică, spirit de luptător și un caracter deosebit / Fii tare, profesore și luptă până la sfârșit!”.
Ultimul meci în care Ionuț Popa a stat pe bancă a fost cel dintre UTA și ACS Poli, de la Arad, de pe 9 martie 2019 (scor 2-1). În cariera sa de antrenor, tehnicianul le-a condus pe UTA, FC Bihor Oradea, Politehnica Iași, CSMS Iași, CS Mioveni, Național Sebiș, Șoimii Pâncota și ACS Poli Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.