Noi informații despre starea lui Ovidiu Hațegan: Luca Constantin Tudor, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara, acolo unde este internat arbitrul arădean, a dat detalii despre situația acestuia, într-o conferință de presă:

Domnul Hațegan a ajuns în cursul nopții de urgență, adus cu ambulanța de la Arad într-o stare gravă. Suntem singurul institut din vestul României care tratează infarctul miocardic acut prin mijloace intervenționale. A fost introdus de urgență în sală, am constatat că are o arteră înfundată și, în concluzie, i s-a pus un stent. Starea lui este stabilă, continuăm să îi facem investigații suplimentare și în acest fel vom ști și ce se va întâmpla în continuare cu cariera dânsului. Este stabil, comunică, e conștient, e foarte bine. Îndrăznesc să spun că ar fi apt să se plimbe și să stea de vorbă cu noi aici. Referitor la gravitate, sigur că un infarct miocardic acut are o mortalitate care poate să meargă până la 10%. Nu cred că se pune problema de complicații majore, iar în ceea ce privește cariera sportivă, nu ne putem pronunța în acest moment. Depinde de cum vor evolua lucrurile în continuare și de opțiunea lui!“

Reamintim că arbitrul arădean, în vârstă de 41 de ani, a simțit dureri în piept ieri în cursul antrenamentului individual pe care îl efectua și s-a deplasat de urgență la Spitalul Județean din Arad de unde a fost transferat la Timișoara cu diagnosticul infarct.

Recomandările redacției