Fosta campioană la baschet feminin a adus aproximativ 250 de arădeni la Sala Polivalentă pentru primul meci oficial al noului sezon. Împotriva unei formații Phoenix Galaţi ce nu a impresionat deloc, Univ. Goldiş ICIM și-a arătat limitele, de care – probabil – se va lovi tot restul campionatului.
În principiu, e vorba în special des­pre banca scurtă, în așa fel încât o eventuală zi mai slabă a „pieselor” grele (cum a avut căpitanul Hadzovic luni seară) să aibă efect pe configurația tabelei. La capitolul surprize plăcute o putem trece pe Diana Moraru, dar mai ales pe muntenegreana Pasic, o jucătoare total necunoscută până acum publicului arădean.
Spunând astea, dar și faptul că partenerele și-au împărțit frățește sferturile (31-25, 8-15, 32-17, 14-16),  să consemnăm victoria la limită a grupării de pe Dunăre, cu 76-73. Pentru „galben-albastrele” lui Stacey Nolan și Dan Moraru au marcat: Pasic 19 (3×3), Stroman 15, Moraru 15 (3), Karakasevic 13, Hadzovic 9 (2), Szocs 2,  în timp ce pentru gălățence: Steenholdt 20 (1), Rutan 18 (4), Filip 14 (4), Covile 13, Dumitrache 7 (1), Nelson 2 şi Creţu 2.
Următorul meci al Univ. Goldiş ICIM e programat tot acasă și tot în această săptămână. Vineri, de la ora 18, pe parchetul Polivalentei descinde U. Cluj, una dintre formațiile cu pretenții la titlu.

Recomandările redacției