La finele acestei săptămâni, municipiul va găzdui primul eveniment crossfit, Transylvania Throwdown ediţia a II-a, „Fittest în Arad”.

Competiţia sportivă de sâmbătă, 15 iunie se înscrie într-un proiect care uneşte oameni ce au în comun pasiunea pentru sport.

Primul astfel de eveniment s-a organizat la Cluj, urmând ca după Arad, proiectul să ajungă la Târgul Secuiesc și Târgu Mureș. „Competiția se va concentra pe forță, rezistență, haltere și gimnastică. Obiectivul nostru este de a găsi cei mai potriviți atleți din România și cu ajutorul lor să convingem oamenii să fie mai activi și să se bucure de beneficiile sportului. În același timp, ne propunem să susținem activitățile sportive prin oferirea unui cadru în care sportivii de rezistență și condiționare ar putea funcționa. Ne dorim să ni se alăture cât mai mulţi arădeni”, a spus Alexandru Trînc, inițiator al evenimentului.

Competiția se va desfăşura în Piaţa Avram Iancu, începând cu ora 10. Până acum și-au anunţat prezenţa peste 100 de participanţi. Sperăm că vremea va ține cu participanții!

Recomandările redacției