Start la lucrări pe drumul Arad-Șiria-Pâncota: se pun primele restricții de circulație

0
991

După ce s-a pus parafa pe contractul de execuție, lucrările la drumul Arad-Șiria-Pâncota, atribuite de Consiliul Județean de curând au și început. Reprezentanții Consiliul Județean Arad au predat constructorului drumul județean și a început deja organizarea de șantier. Ca atare s-au pus și primele restricți de circulație, două tronsoane de drum urmând să fie închise.

Începem lucrările pe cel mai important drum județean arădean: Arad-Șiria-Pâncota! Din data de 22 iunie închidem două tronsoane de drum: de la intersecția cu Livada (DJ 682H) la intersecția cu Vladimirescu (DJ709G) și drumul dintre satul Horia și comuna Șiria. Ne dorim să vedem acolo utilaje și muncitori suficienți pentru o lucrare de bună calitate.

Ca urmare a restricțiilor de circulație, din data de 22 iunie, locuitorii din Horia vor folosi traseul ocolitor prin Vladimirescu, iar cei din Șiria vor folosi drumul județean Sântana – Pâncota sau drumul județean Șiria-Ghioroc-Păuliș, a spus Președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca.

Pentru proiectul de modernizare a drumului Arad-Șiria -Pâncota se pun la bătaie 72 milioane de lei (cu TVA n.r), bani obţinuţi din fonduri europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.