Start la „Prima pedală“: sute de ciclişti au luat cu asalt Lunca Mureşului

0
190

ciclismLa Lunca Mureşului s-a dat start la sport şi ieşiri în natură. Sezonul de ciclism a fost dechis în weekend şi nu oricum, ci printr-un eveniment care a adunat arădeni în număr mare. Un concurs – show pe două roţi, precum şi alte activităţi atractive au marcat dechiderea oficială a sezonului de ciclism.

Pentru că arădenii iubesc ciclismul, iar prima ediţie de anul trecut a evenimentului prilejuit de deschiderea sezonului a fost un real succes, sâmbătă 12 aprilie s-a consumat cea de a doua ediţie – „Prima pedală“. Evenimentul organizat la Ceala de Asociația Bicicliștilor Amatori, în parteneriat cu Racing Bike Pro şi Parcul Natural Lunca Mureşului a strâns sute de arădeni, concurenţi şi iubitori de natură. La start în competiţie s-au aliniat peste 300 de concurenţi din Arad dar şi din ţară, începând de la copii, amatori şi până la profesionişti în ciclism, care au făcut un adevărat show. Întrecerile au fost pe distanţe, pe trasee cu jaloane, individual şi pe familie, iar la cursa trial au participat doar cei mai buni ciclişti.

Pentru iubitorii de senzaţii tari a mai fost la dispoziţie tiroliana, dar şi arme pentru tras la ţintă. S-au mai făcut demonstraţii de arte marţiale, dar şi de acordare de prim ajutor. Din eveniment nu au lipsit momente artistice susţinute de copii de la Palatul Copiilor şi de la Centrul Cultural Judeţean. Deschiderea sezonului de ciclism s-a încheiat cu un concert susţinut de Ricardo Caria cu D-Cent Band şi OLD LADY-S band.

Pasionaţii de ciclism şi ieşiri în natură pot afla mai multe despre viitoarele competiţii şi evenimente de la clubul Racing Bike Pro, dar şi de la reprezentanţii Parcului Natural Lunca Mureşului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.