„Stau cu fruntea sus în ceea ce privește realizările mele ca primar”, afirmă Ion Micurescu

1
259

De când îl cunosc pe Ion Micurescu, primarul comunei Bata, dumnealui este întotdeauna angrenat în nenumărate activități, dar are mâna sa dreaptă, pe viceprimarul Heleport Ladislau Alexandru, o persoană deosebită, care poate să-ți răspundă la orice întrebare privind administrația locală. În puține localități din județul nostru întâlnești așa ceva, nu că nu ar știi, dar nu îi interesează sau sunt lăsați în voia sorții să nu facă nimic.
– Domnule primar, cu criza de timp cu tot, acum la final de mandat, v-aș întreba dacă sunteți mulțumit de ce ați realizat.
– Da, bună întrebare mi-ați adresat, dar răspundul meu este unul singur – sincer, da, sunt mulțumit, dar știți cum se zice, că pomul bun se cunoaște după roade, iar primarul bun se cunoaște după realizări și după cât este de gospodar. Cred că ați văzut în comună realizările mele, eu nu sunt persoana care să fac gargară, doar fapte. Acest lucru îl și caracterizează pe om „cuvântul este cel mai sfânt”.
– Haideți să enumerăm câteva dintre ele.
– Da, începem cu modernizarea Drumului Comunal Țela-Bulci, apoi modernizarea DC Bata-Lalașinț, urmată de altă modernizare a străzilor din comuna Bata pe o suprafață de 7 km. Am amenajat alei pietonale la Bata, Țela și Bacăul de Mijloc, am amenajat poduri pe canalele magistrale, Podul de Nuiele, pod Hada, podul Mureșel, Bacăul de Mijloc și podul DC Bata – Lalașinț. Am amenajat Centrul de Informare și Promovare Turistică, am reabilitat Grădinița PN și școala cu clasele I-IV în Bata, s-a mai reabilitat școala cu clasele V-VIII „Patrichie Popescu” din Bata, am mai reabilitat școala cu clasele I-IV și Grădinița cu PN din Țela și am reabilitat căminele culturale din Bata, Țela, Bulci și Bacăul de Mijloc. Am reabilitat iluminatul public în Bata, am trecut la
led-uri, având în vedere că sunt economice, am amenajat stația de autobus, am reabilitat sediul Primăriei din Bata. Am amenajat supraveghere video în parc în satul Țela, am achiziționat utilaje pe GAL Podgoria Miniș Măderat, un tractor, cu remorcă, vidanjă iar pentur tractor am și lamă pentru deszăpezire. Pot fi chiar mai multe și nu îmi amintesc acuma să le enumăr pe toate, dar să știți că primarul și viceprimarul nu au stat cu mâinile încrucișate să aștepte, ci ne-am implicat la maxim.
– Domnule primar, campania dumneavoastră sunt realizările pe care cetățeanul le vede în comună, dar de fapt și noi le-am văzut.
Când am plecat de la Primăria din Bata, trei cetățeni au avut numai cuvinte de laudă față de primar, ne- au spus că nu mai au nevoie de alt primar sau viceprimar.
„Viceprimarul trebuie să colaboreze cu primarul”
Am stat de vorbă cu domnul viceprimar Ladislau Heleport, în timp ce ne-am deplasat prin centrul comunei, la câteva obiective realizate de dumnealor și l-am întrebat cum se înțelege cu domnul primar.
„Nici nu se poate să nu colaborez cu primarul. Noi zilnic ne facem programul pentru a doua zi, eu nu văd cum un viceprimar nu lucrează împreună cu primarul”, ne-a spus Ladislau Heleport. Dar i-am spus că sunt atâtea cazuri la noi în județ, mai ales pe Valea Crișului, Răspunsul lui a fost: „Dar să știți că este rușinos, parcă am rămas șocat de ce am auzit”.
Așa este, la Bata este colaborare, dar și rezultatele sunt pe măsură, noi nu facem altceva decât să le urăm succes la votul din 27 septembrie 2020.

1 COMENTARIU

  1. În sfârșit ați prezentat un primar vrednic. Micurescu de la Bata a pus comuna pe firmamentul județului Arad. Felicitări – lui și vicelui – pentru activitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.