Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor  2-2 (2-1), partida cu Legia Varşovia, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor şi s-a calificat în grupele competiţiei graţie golurilor mai multe marcate în Polonia (scor general 3-3). Fundaşul Vlad Chiricheş nu a făcut parte din primul „11”.
Golurile au fost marcate de Radovici ‘27 şi Rzezniczak ‘90+4, pentru Ligia, res­pectiv Stanciu ‘7 şi Piovaccari ‘9 pentru Steaua.
min. 7, 0-1: Stanciu, aflat în interiorul careului, în partea stângă, a marcat cu un sut la colţul lung din unghi de 45 de grade, după o pasă primită de la Tănase;
min. 9, 0-2: Piovaccari a primit o pasă în careu de la Filip şi marcat cu un şut la colţul lung, după ce a întors în careu un fundaş a gazdelor;
min. 27, 1-2: Radovici a trimis cu capul mingea în poartă din 6 metri, după o centrare primită de pe partea stângă de la Wawrzyniak.
min. 90+4, 2-2: Rzezniczak a înscris cu un şut din careu după o fază prelungită de atac.
Formații:
Legia Varşovia: Kuciak – Bereszynski, Rzezniczak, Dossa Junior, Wawrzyniak – Vrdoljak, Furman (Zyro ‘75) – Kosecki, Radovici, Kucharczyk (Ojamaa ‘63) – Saganowski (Mikita ‘79). Antrenor: Jan Urban.
Steaua Bucureşti: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Bourceanu, Filip – Popa, Stanciu (Ad. Cristea ‘59), Tănase (Tatu ‘72) – Piovaccari (Iancu ‘89). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.
Arbitri: Pedro Proenca – Tiago Trigo, Bertino Miranda – Rui Tavares – Joao Capela, Hugo Miguel (toţi din Portugalia).
În meciul tur, disputat în urmă cu o săptămână pe Arena Naţională din Bucureşti, Steaua şi Legia au terminat la egalitate, scor 1-1. Steaua va evolua astfel pentru a şaptea oară în grupele celei mai prestigioase competiţii europene.
Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor va avea loc joi, de la ora 18.45, la Monaco.

Recomandările redacției