mardareDeși cantonamentul de la Gyula decurge normal, în sensul că toți fotbaliștii sunt apți și răspund prompt la comenzile staffului tehnic, apele rămân tulburi la UTA. Nici jucătorii nou-sosiți, respectiv Boșneag, Feussi, Diara și Lazea, nu au semnat contracte de joc cu arădenii și nu ar fi o surpriză dacă o parte dintre ei ar acționa ca și Ștefan Mardare. Fostul fotbalist al Rapidului a dat curs primei oferte mai răsărite, zburând deja spre Khazastan, lăsându-l pe Adrian Falub cu doar trei fundași centrali de meserie, Sidney, Ardelean și Gornic.
Nici Daniel Ola nu s-a alăturat încă lotului „textilist”, ghanezul nefiind lăsat să repătrundă în Spațiul Schengen. Dacă nu se va găsi o soluție în prima parte a zilei de miercuri, sunt mari șanse ca amicalul cu Ineul să fie mutat în județul nostru, „oficialii” căutând încă o locație. Tehnicienii doresc să-l vadă la lucru pe fostul fundaș al Cesenei înainte să-și dea acordul pentru legitimarea sa, iar confruntarea cu zărăndanii e un bun prilej.
Dar, e posibil ca în această după-amiază să mai fie testați și alți fotbaliști. Se vorbește de un fundaș central italian și un atacant de culoare, însă Falub încă așteaptă adevărata calitate. În lipsa unui răspuns concret la oferta făcută de Marțian, se poate spune că Laso nu mai este la fel de interesat de o revenire la UTA, discuția fiind valabilă și pentru atacantul Modenei, Salvatore Bruno.

Recomandările redacției