Aflat la Arad cu caravana Ber­genbier „Eu sunt 12”, fostul mare portar al echipei naționale, Bogdan Stelea, a rememorat clipele petrecute în orașul nostru . „Mă simt bine la Arad, am mai fost de câ­teva ori aici. Ultima oară acum doi ani, tot cu caravana Bergenbier în timpul campionatului european din Franța, când am inte- racționat cu suporterii din Arad chiar din balconul Primăriei. Am jucat mai multe partide aici în cariera de fotbalist, dar cea de care îmi amintesc e un amical când eram la Dinamo, înainte de Revoluție, în drum spre un cantonament în Italia”, a reme­morat apărătorul buturilor „tricolore”.
„Stelică” a avut doar cuvinte de laudă despre UTA și suporterii săi: „Oamenii de aici iubesc fotbalul pentru că e un loc unde de ani buni au fost obișnuiți să vadă fotbal și au dorit în permanență să aibă o echipă importantă. Au fost obișnuiți cu o echipă valo­roasă, mai precis UTA, echipă cu șase titluri de campioană. Nu am avut niciodată probleme cu suporterii de aici, pentru că, deși își susțin puternic echipa, o fac în mod civilizat.”
Totuși, fostul international a avut și un mesaj pentru fanii „roș-albilor”. „Vreau să le spun să continue să își susțină echipa, să iubească fotbalul și, nu în ultimul rând, să aibă răbdare. De asemenea, sper să aibă noroc de conducători care să inves­tească în jucători tineri” , a în­cheiat Stelea, care își menține forma prin alergări de anduranță pe malul Mureșului.
Bogdan Mariș

Recomandările redacției