autospeciala-cbrnReprezentanţii ISU Arad au anunţat că o autospecială pentru intervenţie CBRN (pentru detecţia chimică, nucleară şi de mediu) se îndreaptă în acest moment spre Lipova unde o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că pe marginea drumului sunt abandonate sticle care conţin o substanţă necunoscută. „Pompierii se întreaptă spre DN7 unde între Lipova şi Milova sunt pe marginea şoselei sticle pline cu ceva lichid. Nu se ştie în momentul de faţă despre ce este vorba”, a declarat George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

UPDATE: Substanţe urât mirositoare 

Pompierii şi poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit un container cu aproape 200 de flacoane cu substanţe necunoscute având gramajul între câteva sute şi două kilograme.

Acesta a fost găsit la  50 de metri faţă de DN 7 între localităţile Lipova şi Milova. Mirosul din interiorul flacoanelor este unul aspru, puternic, greu de suportat, însă până nu se efectuează analize nu se ştie despe ce este vorba. Urmează ca substanța să fie ridicată și dusă într-un loc sigur.

(C.U.)

Recomandările redacției