Ştiri pe scurt (01.03.2015)

0
318

Furt din autoturism

Doi tineri, bănuiţi că ar fi furat dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului, au fost identificaţi de  poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în data de 19 februarie, cei doi tineri, de 19 respectiv 20 de ani, ar fi sustras cheia autoturismului, dintr-un vestiar al unui club sportiv, iar ulterior aceştia ar fi sustras din autoturism un portofel cu acte şi bani şi un telefon mobil Samsung Galaxy S3, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei. Cei doi tineri sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Prinşi în flagrant

Cinci adolescenţi au fost depistaţi în flagrant de poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie, în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-un garaj, de pe raza municipiului. Tinerii, cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani, au fost depistaţi în timp ce sustrăgeau un aparat de sudură şi 50 de metri de cablu de prelungitor electric, dintr-un garaj, de pe strada Abatorului din municipiu. Pe numele celor în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Sute de şoferi amendaţi

Poliţiştii rutieri au efectuat atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 302 amenzi, în valoare totală de aproximativ 75.000 de lei. Dintre acestea, 152 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 150 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 13 permise de conducere şi 15 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.