Urmărit naţional, prins şi încarcerat

Un bărbat din Hunedoara, care era căutat la nivel naţional, a fost prezentat cu mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, l-au depistat pe raza municipiului, pe urmăritul naţional Alexandru L., de 28 de ani, din judeţul Hunedoara.

Pe numele bărbatului, magistraţii au emis, în cursul anului 2012, un mandat de executare a pedepsei, acesta fiind condamnat la 2 ani şi 5 luni de închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Urmăritul naţional a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Arad.

 

 

A furat bunuri dintr-o locuinţă

Un tânăr a fost prins de poliţişti, după ce a furat bunuri dintr-o locuinţă.

Poliţiştii Postului de Poliţie Felnac au identificat un tânăr, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă.

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că în perioada 10-17 august, Ionuţ M., de 24 de ani, ar fi pătruns prin escaladarea gardului şi prin dislocarea sticlei de la un geam, în interiorul unui imobil de pe raza localităţii Felnac, de unde ar fi sustras o butelie şi un ceas de aragaz în valoare totală de aproximativ 150 de lei. Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

 

Amenzi de 67.000 de lei

Poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 220 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 67.000 de lei.

Dintre acestea, 90 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 130 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 12 permise de conducere şi opt certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției