Tânără dispărută de acasă

 

O tânără de 18 ani a dispărut de la domiciuliu, la data de 28 octombrie a.c., în acest moment ea fiind căutată atât de poliţie, cât şi de familie.

Rafaela Teodora Daşcău, din Arad, are următoarele semnalmente: înălţime 1,67 m., 45 kg., faţă ovală, păr brunet lung peste umeri, ochi căprui, iar la data dispariţiei aceasta purta pantaloni negri, geacă crem, pantofi sport albaştri.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea tinerei sunt rugate să sune la apelul de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

 

 

Furt de bijuterii

 

Poliţiştii Postului de Poliţie Socodor cercetează un bărbat, din judeţul Iaşi, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă, de pe raza localităţii Socodor.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, la data de 24 octombrie a.c., bărbatul, îngrijitor la animalele victimei, ar fi pătruns pe uşa lăsată deschisă în interiorul imobilului din Socodor, de unde ar fi sustras bijuterii din aur de aproximativ 17 grame.

Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

 

Permise reţinute

 

Poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aceştia aplicând 190 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 42.000 de lei.

Dintre acestea, 70 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 120 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute şase permise de conducere şi trei certificate de înmatriculare

Recomandările redacției