Amstaffii sunt la adăpost

Câinii care au atacat-o pe femeia de 73 de ani din Curtici au fost ridicaţi şi transportaţi la adăpostul de pe strada Bodrogului. Victima este tot la terapie intensivă, stabilizată, însă medicii spun că trauma pe care a suferit-o această femeie este extrem de mare, iar durerile vor fi foarte mari, atunci când se va trezi, ea fiind, în continuare, sedată.

Medicii de la DSV s-au deplasat la Curtici pentru a stabili rasa celor doi câini, apoi au intervenit pentru mutarea animalelor de luptă la adăpostul din Arad, înainte să se mai întîmple vreo nenorocire.

Femela şi masculul, care se presupune ca fac parte din rasa Amstaff, au rămas, în prima noapte, după ce au atacat cu bestialitate o femeie din oraş, în curtea proprietarei, unul într-o cuşcă, celălalt în bucătăria femeii. Pe de altă parte, poliţiştii trebuie să stabilească vinovaţii, aşa că în acest caz agenţii din Curtici au deschis un dosar penal.

 

A tăiat ilegal arbori

Un tânăr din Groşeni este cercetat penal pentru tăiere ilegală de arbori. Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că în perioada 17-23.11.2014, bărbatul de 28 de ani, din Groşeni,  ar fi tăiat fără drept și furat şapte arbori nemarcați, din pădurea aflată în administrarea Ocolului Silvic Beliu. Pe numele  tânărului s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos.

 

 

Sute de şoferi amendaţi

Poliţiştii rutieri au efectuat, atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate în decursul a 48 de ore,  poliţiştii au aplicat 350 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 92.000 de lei.

Dintre acestea, 280 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 14 permise de conducere şi 9 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției