Au trecut graniţa „la pas”

Patru cetăţeni sirieni, doi adulţi şi doi minori, care încercau să treacă ilegal frontiera pe jos, pentru a ajunge în Spaţiul Schengen au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Nădlac. O patrulă formată din poliţişti de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat şi reţinut trei femei şi un bărbat, doi adulţi şi doi minori, care se deplasau pe jos, spre frontieră.  Aceştia au fost reţinuţi pentru identificare la aproximativ 50 m de frontiera cu statul vecin. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de patru cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 7 şi 46 de ani, posesori de documente temporare de solicitanţi de azil, care intenţionau să ajungă ilegal în Spaţiul Schengen.

 

Cercetaţi pentru furturi

Doi tineri bănuiţi că ar fi sustras mai multe bunuri au fost depistatţi de poliţiştii de investigaţii criminale. Din cercetările efectuate s-a stabilit că cei doi tineri, în vârstă de 22, respectiv 13 ani ar fi sustras  acumulatorul unui autoturism Dacia papuc, parcat pe un teren viran din cartierul Alfa, iar dintr-o cabană situată în acelaşi cartier ar fi sustras un aragaz, o maşină de spălat şi o canistră metalică. Bunurile au fost recuperate şi restituite proprietarilor, cercetările fiind continuate de către poliţişti pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 

Dispărut de la domiciliu, depistat la Nadăş

Poliţiştii de la Postul de Politie Tauț au depistat o persoană care se afla în baza de date ca dispărută de la domiciliu. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani din judeţul Vaslui a fost depistat de către poliţişti pe raza localităţii Nadăș. A fost anunţată familia şi poliţiştii de investigaţii criminale în vederea revocării acestuia din bazele de date privind persoanele dispărute.

Recomandările redacției