Ştiri pe scurt (05.01.2015)

0
359

Prinşi în flagrant             

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant de poliţiştii Postului de Poliţie Iratoşu, în timp ce furau 100 kg. de porumb ştiuleţi. Cei doi bărbaţi, de 43 respectiv 39 de ani, au fost depistaţi de poliţişti în timp ce sustrăgeau cantitatea de 100 kg. porumb știuleți, porumb pe care l-ar fi cules de pe o parcelă cultivată şi recoltată parțial, situată în extravilanul localității Variașu Mare. Prejudiciul cauzat a fost recuperat cei în cauză fiind cercetaţi pentru furt calificat.

 

Depistaţi în trafic fără permis

În acest sfârşit de săptămână poliţiştii rutieri au depistat în trafic două persoane care au condus fără permis de conducere. Poliţiştii au depistat în trafic un tânăr de 17 ani, care a condus un autoturism pe raza localităţii Sâmbăteni şi un bărbat de 24 de ani, care a condus un autoturism pe raza localităţii Dorobanţi, în urma verificărilor constatându-se că aceştia nu deţin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

 

Amenzi de 30.000 lei

Poliţiştii rutieri au efectuat atât  în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 120 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei. Dintre acestea, 57 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 63 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 2 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.