Ştiri pe scurt (06.01.2015)

0
419

Urmărit naţional prins de poliţişti

Un tânăr de 21 de ani, din judeţul Botoşani, dat în urmărire naţională a fost depistat de poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie pe raza municipiului Arad.  Pe numele său, magistraţii Judecătoriei Botoşani au emis un mandat de executare, bărbatul având de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi 2 luni cu închisoarea, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Urmăritul naţional a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.

 

Depistat cu numere expirate

Un bărbat care a condus un autoturism neînmatriculat a fost depistat în trafic de poliţiştii Secţiei nr. 2 de Poliţie. Bărbatul de 22 de ani, a fost depistat în data de 05.01.2015 în trafic, pe Calea Radnei din municipiu, în timp ce a condus un autoturism, având numărul de înmatriculare provizoriu cu valabilitatea expirată. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

 

Vitezomani amendaţi

Poliţiştii rutieri au efectuat atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 140 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei.

Dintre acestea, 30 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 110 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.