Ştiri pe scurt (07.05.2014)

0
256

Buleu, nou termen
Un nou termen în cazul procesului în care Adrian Buleu este acuzat de omor va avea loc, astăzi, cu începere de la ora 13,00, la Reşiţa. Instanţa Tribunalului Caraş – Severin a decis ca să se repete adresa către Detaşamentul de Pompieri Arad (în cazul maşinii incendiate de inculpat) şi citarea martorului Degan Ionuţ cu mandat de aducere.

Fără permis
Agenţii de poliţie l-au depistat, pe raza comunei Socodor, pe G. Andrei, de 19 ani, din Chisineu-Cris, care conducea un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie.
Pe numele acestuia au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere.

Furt de bicicletă

Oamenii legii de la Postul de Poliţie Bârzava au identificat un bărbat bănuit că ar fi sustras o bicicletă.
Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că M. Gheorghe, din localitatea Bătuța, ar fi sustras o bicicletă aparţinând lui F.T. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiuni de furt.

Permise reţinute

Poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aplicând aproximativ 190 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 42.500 lei.
Dintre acestea, 130 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 50 – pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.
De asemenea, au fost reţinute şapte permise de conducere şi şase certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.