Ştiri pe scurt (07.07.2014)

0
270

Foc la groapa de gunoi

Pompieri voluntari dar şi profesionişti s-au luptat cu flăcările, la sfârşitul săptămânii trecute, la groapa de gunoi din Lipova, care s-a aprins din motive necunoscute momentan. Angajații Primăriei Lipova și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Lipova au reușit să stingă focarele, dar, din cauza vântului și a temperaturii ridicate, focul s-a reaprins. Cpt. George Pleşca, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, preciza că „incendiul a fost limitat şi izolat prin acoperirea focarelor cu pământ şi intervenţia cu cele două autospeciale de stingere din dotarea serviciului voluntar”.

Cercetată pentru furt

Poliţiştii de la Secția nr. 1 de poliție Vlaicu o cercetează pe Elena D., de 25 ani, din judeţul Gorj după ce femeia a fost prinsă în flagrant în timp ce a sustras obiecte de îmbrăcăminte, din  incinta unui magazin situat într-un complex comercial, din municipiul Arad.

Pe numele gorjencei s-au întocmit acte premergătoare, sub aspectul comiterii  infracțiunii de furt calificat

Poliţiştii rutieri în acţiune

Poliţiştii rutieri au efectuat, atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, aceştia au aplicat peste 430 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 98.500 de lei.

Dintre acestea, 380 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 14 permise de conducere şi şapte certificate de înmatriculare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.