Ştiri pe scurt (07.12.2014)

0
330

Contrabandă de ţigări      

O femeie care deţinea şi oferea spre comercializare în mod ilicit peste 17.000 de ţigarete, a fost depistată de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor. Femeia, în vârstă de 39 de ani, a fost depistată în cadrul unei acţiuni organizate de către poliţişti, în localitatea Turnu, în timp ce  oferea spre comercializare, ţigarete fără timbru. Întreaga cantitate de ţigarete de contrabandă, respectiv 17.120 ţigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, pe numele femeii fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

 

 A furat de la locul de muncă

Un tânăr a fost depistat după ce ar fi sustras 5,4 kg de fire de cupru din incinta unei societăţi economice, unde acesta lucra. În data de 4 decembrie, tânărul a fost prins în flagrant, în timp ce încerca să sustragă 5,4 kg fire cupru din incinta fabricii. Prejudiciul a fost recuperat, iar pe numele  bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

 

Sute de şoferi amendaţi

Poliţiştii rutieri au efectuat atât  în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 220 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 46.000 de lei. Dintre acestea, 180 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 6 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.