Ştiri pe scurt (08.09.2014)

0
264

Bănuit de evaziune fiscală

Poliţiştii Postului de Poliţie Zerind îl cercetează pe Gheorghe L., de 74 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că, bărbatul, în calitate de administrator al unei societăţi, a reţinut şi nu a vărsat cu intenţie la bugetul de stat, suma de 8.500 de lei, sumă reprezentând impozite şi contribuţii din perioada lunilor februarie – septembrie. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

 

 

Infracţiuni în trafic

Oamenii legii au depistat în trafic două persoane care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, poliţiştii au depistat-o ieri, pe DJ 709 D, în localitatea Şeitin, pe Silvia F., de 23 de ani, în timp a condus un autoturism, având autorizaţia de circulaţie provizorie cu valabilitatea expirată din data de 4 septembrie.

De asemenea, Traian D., de 50 de ani, a fost depistat de poliţişti în trafic, în timp ce a condus o autoutilitară pe raza localităţii Târnova, fără a poseda permis de conducere.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

 

Amenzi de 105.000 lei

Poliţiştii rutieri, au efectuat, în decursul a 48 de ore, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 390 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 105.000 de lei.

Dintre acestea, 206 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 184 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 19 permise de conducere şi şapte certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.