Ştiri pe scurt (08.10.2014)

0
173

A furat acumulatorul unui camion

 

Un bărbat bănuit că ar fi sustras acumulatorul unui autocamion a fost depistat de poliţiştii de la Poliția orașului Sebiș.

Ca urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, luni seara, în jurul orelor 19.00, un bărbat, în vârstă de 34 ani, din Gurahonţ, ar fi sustras un acumulator, de la autocamion marca MAN, parcat în faţa unui imobil din localitatea sat Măgulicea.

Prejudiciul în valoare de 550 lei a fost recuperat, iar pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

 

Transport ilegal de 3000 de ţigarete

 

În cursul zilei de marţi, poliţiştii de la Postul Comunal de poliţie Vladimirescu au depistat în trafic, un bărbat care transporta ilicit, peste 3000 de ţigarete.

Bărbatul a fost oprit în trafic, pe DN7, în localitatea Vladimirescu, în jurul orelor 21:30, iar la controlul efectuat, în autoturism au fost găsite peste 3000 de ţigarete de diferite mărci.

Conform Legii nr.1219/90, bărbatul a fost sancţionat contravenţional, cu suma de 500 lei, iar ţigaretele au fost reţinute în vederea confiscării.

 

 

Amenzi de 62.000 lei

Poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 230 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 62.000 de lei.

Dintre acestea, 190 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 12 permise de conducere şi 7 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.