Ştiri pe scurt (10.01.2015)

0
272

Bănuiţi de comiterea unui furt

Doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea unui furt de pe raza localităţii Ineu au fost depistaţi de poliţiştii de la Poliţia oraşului Ineu. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în perioada 02-06 ianuarie a.c., cei doi bărbaţi, de 26 respectiv 36 de ani, ar fi sustras patru anvelope auto, două faruri, un electromotor şi o comandă de geamuri electrice, dintr-o societate comercială având punctul de lucru în localitatea Ineu. Prejudiciul cauzat, în valoare totală de aproximativ 1.200 de lei, a fost recuperat, cei în cauză fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Au furat harnaşamente de cai

Trei tineri, bănuiţi de comiterea unui furt de pe raza localităţii Apateu, au fost depistaţi de poliţiştii Postului de Poliţie Apateu. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 06-07 ianuarie a.c., cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, toţi din judeţul Bihor, ar fi sustras o pereche de harnaşamente pentru cai dintr-o anexă cu destinaţie de hambar a unei locuinţe din Apateu. Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 2.500 de lei, a fost recuperat, cei în cauză fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Amenzi de 65.000 lei

Poliţiştii rutieri au efectuat atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 190 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei. Dintre acestea, 50 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 140 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 22 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.