Furt de îmbrăcăminte

 

Poliţiştii Secţiei nr. 1 au identificat trei tinere, bănuite de comiterea unui furt din magazin.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că, la data de 27 iulie a.c., A. Modina, de 21 de ani, B. A. de 17 ani şi Teodora S., de 20 de ani, ar fi sustras îmbrăcăminte dintr-un magazin situat în incinta unui complex comercial de pe raza cartierului Aurel Vlaicu.

Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 260 de lei, a fost recuperat, cele trei tinere fiind cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

 

Evaziune fiscală

 

Oamenii legii din Pilu îl cercetează pe D. Erdal, de 53 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că bărbatul, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, ar fi reţinut şi nu ar fi vărsat cu intenţie la bugetul de stat, suma de 6.600 de lei, sumă reprezentând impozite şi contribuţii din perioada lunilor februarie – septembrie a.c.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

 

Vitezomani amendaţi

 

Poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate, aceştia aplicând 252 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 44.500 de lei.

Dintre acestea, 50 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 202 – pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaşi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute şase permise de conducere şi şase certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției