Ştiri pe scurt (12.01.2015)

0
398

Prins în flagrant

Un bărbat care a fost prins în flagrant, în timp ce ar fi intenţionat să sustragă bunuri dintr-un garaj, este cercetat de poliţiştii Postului de Poliţie Sintea Mare. Bărbatul în vârstă de 36 de ani, a fost depistat la data de 10 ianuarie, în timp ce se afla într-un garaj al unui imobil de pe raza localităţii Sintea Mare, de unde ar fi încercat să sustragă diferite bunuri. Cel în cauză este cercetat în libertate pentru tentativă de furt calificat.

 

A furat cositor

Un tânăr care a fost prins în flagrant în timp ce sustrăgea mai multe suluri de cositor dintr-o societate comercială, este cercetat de poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie. Bărbatul în vârstă de 25 de ani, a fost depistat la sfârşitul acestei săptămâni, în timp ce sustrăgea zece suluri de cositor în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele bărbatului fiind întocmite acte premergătoare pentru furt calificat.

 

Furt de băuturi alcoolice

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat doi tineri bănuiţi de comiterea unui furt de pe raza municipiului. În  urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 7-8 ianuarie, cei doi tineri, de 24 respectiv 14 ani, ambii din Arad, ar fi pătruns prin tăierea lanţului asigurator într-o vitrină frigorifică, aparţinând unei societăţi comericale din municipiu, de unde ar fi sustras mai multe sticle de băuturi alcoolice. Cei doi sunt cercetaţi pentru furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.