Ştiri pe scurt (13.01.2015)

0
339

Infracţiuni în trafic

Poliţiştii arădeni au depistat în trafic două persoane care au săvârşit infracţiuni rutiere. Poliţiştii au depistat pe raza localităţii Covăsânţ,  un bărbat în vârstă de 23 ani, care a condus  un autoturism înmatriculat în Belgia. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul este radiat din circulaţie din data de 13.11.2013. În municipiul Arad, a  fost depistat un bărbat, cetăţean belgian, care conducea  un autoturism marca Chrysles Voyager, iar la verificările efectuate s-a constatat că acesta avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din 16.12.2014.  În ambele situaţii, pe numele conducătorilor auto s-au întocmit acte premergătoare pentru infracţiuni la regimul rutier.

 

Furturi din magazine

Două persoane care au fost prinse furând din magazine sunt cercetate de poliţiştii arădeni. În data de 12.01.2015,  în jurul orelor 17.35,  un bărbat de 27 ani din Bodrogul Nou, a fost prins în timp ce a sustras dintr-un supermarket băuturi alcoolice, în valoare de 200.67 lei, iar în jurul orelor 12.40,  un tânăr de 18 ani din Arad a fost prins în flagrant, în timp ce a sustras dintr-un magazin produse alimentare, în valoare totală de 107.97 lei. Prejudiciul a fost recuperat în ambele cazuri, iar pe numele celor doi bărbaţi au fost întocmite acte premergătoare pentru furt .

 

Vitezomani amendaţi

Oamenii legii au efectuat atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 160 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 48.000 de lei. Dintre acestea, 110 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.