Furturi din unităţi

Un tânăr de 19 ani, din Pecica, a fost prins în flagrant în timp ce a sustras dintr-un magazin aflat în incinta unui complex comercial din Arad o pereche de blugi în valoare de 200 lei, iar o femeie de 44 ani, din Arad, a fost prinsă în timp ce a sustras mai multe produse alimentare în valoare totală de 114 lei.

Poliţiştii au întocmit pe numele celor două persoane, acte premergătoare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Prinşi în flagrant

Poliţiştii din Vladimirescu şi cei de la Sectia nr. 1 Politie Rurala Arad au prins în flagrant, la data de 12 octombrie a.c., doi bărbaţi care ar fi încercat să sustragă ulei din rezervorul unui transformator electric.

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 58 de ani, respectiv 28 de ani, ambii din Vladimirescu, au fost prinşi în flagrant de către poliţişti, la faţa locului fiind găsite patru recipiente goale din plastic şi un dispozitiv.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

 

Peste 500 de amenzi

Poliţiştii rutieri au efectuat, în weekend, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aceştia aplicând nu mai puţin de 552 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 145.500 de lei.

Dintre acestea, 420 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, dar şi pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

Recomandările redacției