Mandat de executare a închisorii

Un bărbat a fost prezentat cu mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi de la Poliţia Comunală Şiria au pus în executare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

Astfel, poliţiştii au identificat şi reţinut un bărbat în vârstă de 29 de ani  din localitatea Chesinţ, pe numele căruia Judecătoria Lipova a emis un mandat  de executare a unei pedepse cu închisoarea de 1 an şi 11 luni, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei. Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Arad.

 

 

A condus un autoturism neînmatriculat

Un arădean a fost depistat în trafic de poliţiştii Secției nr.  1 Poliție, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat.

Tânărul în vârstă de 29 de ani, din Arad, conducea pe strada Dâmboviței, din Arad, un autoturism marca Volkswagen Passat,  iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul are numerele de înmatriculare expirate, fiind neînmatriculat.  Pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Trimisă în judecată

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, au dispus, trimiterea în judecată a inculpatei Anamaria Novac, pentru săvârşirea infracţiunii de ,,conducerea  unui vehicul fără permis de conducere”.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpata Novac Anamaria în data de 04.02.2014, s-a urcat la volanul autoturismului marca Opel, fără a poseda permis de conducere şi a rulat pe strada Cimitirului din oraşul Pâncota. Pe fondul lipsei de experienţă, inculpata a pierdut controlul asupra direcţiei autoturismului, a pătruns pe celălalt sens de mers şi s-a răsturnat cu acesta. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Ineu.

Recomandările redacției