Ştiri pe scurt (14.01.2015)

0
424

Agresiune sexuală

Un bărbat a fost reţinut pentru agresiune sexuală. Poliţiştii de investigaţii criminale şi de la Secția nr. 2 de Poliție Rurală Pecica au depistat un bărbat, pe numele căruia Judecătoria Arad a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în formă continuată. Bărbatul în vârstă de 46 ani, din Variașu Mare, care are de executat o pedeapsă de 3 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, a fost încarcerat la Penitenciarului Arad.

 

Prinşi în flagrant

două persoane care au fost depistate furând din magazine sunt cercetate de poliţiştii arădeni. În data de 13.01.2015, jurul orelor 16.10 , un tânăr de 20 de ani  din Sintea Mare a fost prins în flagrant, în timp ce a sustras din incinta unui magazin, mai multe bunuri nealimentare, în valoare de 100.58 lei, iar în jurul orei 18:20, a fost depistat un bărbat în vârstă de 28 ani din Lipova, care a sustras dintr-un supermarket,  de pe Calea Aurel Vlaicu, două parfumuri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar pe numele celor două persoane au fost întocmite acte premergătoare pentru furt calificat.

 

Permise reţinute

Poliţiştii rutieri au efectuat atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 168 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 47.000 de lei. Dintre acestea, 120 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 6 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.