Ştiri pe scurt (15.01.2015)

0
331

Furt de unelte de pescuit

Un bărbat, bănuit că ar fi sustras unelte de pescuit din incinta unui imobil din Ghioroc, a fost depistat de poliţiştii de la Postul Poliție Ghioroc. Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că în perioada 12 -13.01.2015, un bărbat în vârstă de 20 de ani din Ghioroc ar fi sustras dintr-o anexă aflată în curtea  unui imobil din localitate, patru lansete de pescuit marca Speedi, în valoare de 1000 lei. Bărbatul este cercetat pentru furt.   

 

Autoturism neînmatriculat

Un bărbat care conducea un autoturism marca Ford Fiesta a fost depistat în trafic de poliţiştii de la Post Poliţie Almaş, la data de 14 ianuarie a.c. Bărbatul în vârstă de 60 de ani, din Gurahonţ, a fost depistat pe D.N. 79/A, în timp ce conducea un autoturism, prin localitatea Joia Mare, iar la verificările efectuate s-a constatat că plăcuţele cu numărul de înmatriculare provizoriu erau expirate. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Aproape 200 de şoferi amendaţi

Poliţiştii rutieri au efectuat atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 198 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 52.000 de lei. Dintre acestea, 117 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 7 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.