Haine de firmă de 10.000 de euro, confiscate de poliţişti

Poliţiştii de la Poliţia comunală Vinga au depistat şi reţinut un bărbat care transporta ilicit produse de îmbrăcăminte purtând însemnele unor mărci de renume, în valoare de aproximativ 10.000 de euro.

În data de 14.07.2014, în jurul orelor 14.30, poliţiştii l-au depistat în trafic, pe DN 69, pe raza comunei Vinga, pe S. G., în vârstă de 41 de ani din Arad, care transporta cu un autovehicul marca Dacia, mai multe obiecte de îmbrăcăminte (costume, tricouri, blugi, fuste, rochii) purtând însemnele unor mărci de renume.

Pentru că bărbatul nu a putut prezenta acte legale de provenienţă şi de însoţire a mărfii, a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 12/90, cu amendă în valoare de 500 de lei, iar  marfa, în valoare de aproximativ 10.000 de euro,  a fost ridicată în vederea confiscării.

Cercetat pentru furt din magazin

Un tânăr a fost prins în flagrant, în timp ce a sustras dintr-un magazin din localitate.

La data de 14 iulie 2014, în jurul orelor 12.00, N.V., din Sântana, a fost depistat în flagrant, în timp ce a sustras din incinta  unui magazin din localitate, produse alimentare, în valoare de 100 de lei.

Pe numele acestuia, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Amenzi de 28.000 de lei

Poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 190 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 28.000 de lei.

Dintre acestea, 140 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute şapte permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției