A furat 700 de euro

O femeie din Sibiu care a fost prinsă în timp ce a sustras  710 euro dintr-o poşetă este cercetată de poliţiştii Secției nr. 1 de Poliție. În data de 13.12.2014, femeia a  fost prinsă în flagrant, în timp ce, aflată  într-un autocar care staţiona în autogară, ar fi  sustras suma de 710 Euro din poșeta  unei alte femei. Prejudiciul a fost recuperat iar  pe numele sibiencei au fost întocmite cate premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Prins în flagrant

Un braşovean care a fost prins în flagrant, în timp ce a sustras dintr-un magazin este cercetat de poliţiştii Secției nr. 1 de Poliție Vlaicu. Bărbatul în vârstă de 27 ani, din judeţul Brașov a fost prins în timp ce a sustras dintr-un supermarket din Arad produse alimentare în valoare de aproximativ 100 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate,  iar bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infractiunii de furt calificat.

 

Amenzi de peste un miliard

Poliţiştii rutieri au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 360 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproximativ 125.000 de lei. Dintre acestea, 280 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 15 permise de conducere şi 9 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției