Ştiri pe scurt (16.01.2015)

0
282

Prins în flagrant

Un bărbat, care a fost depistat în flagrant în timp ce sustrăgea cablu din cupru, este cercetat de poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie. Bărbatul de 40 de ani, a fost depistat în timp ce sustrăgea 7,5 kg de cablu din cupru, în valoare de aproximativ 600 lei, dintr-o societate comercială din municipiu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele bărbatului fiind întocmite acte premergătoare pentru furt.

 

Furt de bicicletă

Un bărbat, bănuit de furtul unei biciclete, a fost identificat de poliţiştii de la Poliţia Comunală Şiria. Din cercetările efectuate poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 12-13 ianuarie a.c., bărbatul de 32 de ani, ar fi pătruns prin escaladarea gardului în curtea unui imobil din localitatea Şiria, de unde ar fi sustras o bicicletă. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, bărbatul fiind cercetat pentru furt calificat.             

 

Şoferi amendaţi

Poliţiştii rutieri au efectuat atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 180 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 47.000 de lei.  Dintre acestea, 98 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 82 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.