Ştiri pe scurt (16.06.2014)

0
319

Cercetat pentru furt calificat

Poliţiştii Secţiei nr. unu de Poliţie au depistat un bărbat, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 11 spre 12 iunie, Gheorghe L., de 61 de ani, ar fi pătruns pe uşa lăsată deschisă, într-o locuinţă de pe strada Hatman Arbore din municipiu, de unde ar fi sustras un portofel în care se aflau acte, diferite card-uri şi suma de 500 lei.

Au furat acumulatori auto

Poliţiştii Secţiei nr. doi de Poliţie au depistat trei tineri, bănuiţi de comiterea mai multor furturi de acumulatori auto.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, Victor C., de 18 ani, A. S., de 17 ani şi I. C., de 15 ani, toţi din Arad, ar fi sustras, prin forţarea sistemului de închidere al capotei maşinii, acumulatorii auto de la şase autoturisme marca Dacia, parcate pe raza cartierului Micălaca.

A condus un autoturism neînmatriculat şi cu număr fals

Poliţiştii Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat care a condus un autoturism neînmatriculat şi cu număr fals.

 Iuliu G., de 47 de ani, din Arad, a fost prins pe strada Liviu Rebreanu din municipiu, conducând un autoturism Ford. Poliţiştii au constatat că autoturismul nu era înmatriculat, având şi număr fals.

Pe numele bărbatului, a fost întocmit dosar penal.

Prinsă în flagrant la furat de pantofi

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică o cercetează pe Elisabeta D., de 36 de ani, din Arad, care a fost prinsă în flagrant, în timp ce fura din magazin.

Femeia a fost depistată, în timp ce sustrăgea încălţăminte dintr-un magazin situat în incinta unui centru comercial din municipiu. Prejudiciul a fost recuperat, pe numele femeii fiind întocmite acte premergătoare pentru furt.

Amenzi de 102.000 lei

Poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Poliţiştii au aplicat peste 490 amenzi, în valoare totală de 102.000 lei.

Dintre acestea, 303 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale, 187 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.