Ştiri pe scurt (16.12.2014)

0
220

Furt de bicicletă

Un bărbat bănuit că ar fi sustras o bicicletă a fost identificat de poliţiştii Secției nr. 2 de Poliție. Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în data de 18.08.2014, bărbatul în vârstă de 64 ani, din municipiul Arad, ar fi sustras din scara unui bloc din cartierul Micălaca o bicicletă în valoare de 1.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Prinşi furând din magazine

Poliţiştii arădeni cercetează două persoane care au fost prinse în flagrant, în timp ce furau din magazine. Poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie cercetează un adolescent în vârstă de 16 ani, din Arad, care a fost prins în flagrant în timp ce a sustras dintr-un supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu şase bucăţi caşcaval, în valoare de 137,9 lei şi un alt adolescent, de 16 ani, care a sustras dintr-un magazin situat în incinta unui complex comercial jucării în valoare de 160 lei. În ambele situaţii, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Vitezomani amendaţi

Oamenii legii au efectuat atât  în municipiu cât şi pe raza judeţului mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 170 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 75.000 de lei. Dintre acestea, 95 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 6 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.