Ştiri pe scurt (17.06.2014)

0
312

Le-a furat oile

Oamenii legii de la Poliţia Comunală Vinga au depistat un tânăr, bănuit de comiterea mai multor furturi de ovine. Cercetările efectuate au stabilit faptul că, în perioada 13-20 aprilie şi 14-16 iunie a.c., Radu I., de 24 de ani, ar fi sustras de pe raza localităţii 47 de oi şi 19 miei, aparţinând lui Ioan M. , respectiv Dan B.  În urma activităţilor desfăşurate au fost recuperate 21 din ovinele sustrase, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a  bărbatului şi pentru recuperarea întregului prejudiciu.

În flagrant            

Poliţiştii din Pecica cercetează trei persoane care au fost prinse în flagrant în timp ce sustrăgeau mazăre de pe un teren agricol. Alexandru M., de 25 de ani, A. T., de 12 ani şi Cosmina C. , de 19 ani, au fost depistaţi luni, în timp ce sustrăgeau 50 de kilograme de mazăre, de pe o tarla situată în extravilanul localităţii Pecica, prejudiciul cauzat fiind recuperat. Pe numele celor în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Fără centură

Poliţiştii rutieri au efectuat, atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aplicând peste 230 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 53.000 de lei. Dintre acestea, 14 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 217 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 20 permise de conducere şi trei certificate de înmatriculare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.