Minoră  dispărută de la domiciliu

O tânără de 15 ani a dispărut de la domiciliu său din Arad, pe data de 14 iulie, unde locuia fără forme legale.

Adriana Ciuca are următoarele semnalmente: înaltime 1,65 m., greutate 65 kg, păr negru, lung peste umeri, ochi negri, fără semne particulare. La data dispariţiei, aceasta purta pantaloni de stofă, de culoare neagră, maieu culoare crem, sandale albastre.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea tinerei sunt rugate să anunţe prin apelul unic de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Cu maşina în casă

Poliţiştii din Craiva au depistat, miercuri, în doar câteva ore de la sesizarea faptei, o persoană bănuită că ar fi sustras un autoturism.

Din cercetările efectuate de către oamenii legii s-a stabilit că, în data de 17.07.2014, în jurul orei 00.30, Ovidiu V. ar fi sustras un autoturism Dacia 1310, care se afla parcat în faţa casei proprietarului, din localitatea Mărăuş. Autoturismul a fost găsit abandonat la ieşirea din satul Mărăuş, după ce şoferul de ocazie l-ar fi tamponat, intrând în coliziune cu un imobil din localitate.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  furt calificat.

Jandarmii în acţiune

 Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad asigură, în acest sfârşit de săptămână, măsuri de ordine pe timpul manifestărilor cu public numeros.

Jandarmii vor veghea la buna desfăşurare a manifestărilor cultural-sportive ce vor avea loc, în zilele de 18 şi 19 iulie, în Pecica, în zilele de 19 şi 20 iulie, în zona Ştrandului Neptun, şi duminică 20 iulie a.c., la manifestarea din zona parcului Pădurice. De asemenea, în acest sfârşit de săptămână, va fi asigurată ordinea publică la manifestările cultural-artistice de pe Muntele Găina şi cele ce vor avea loc în localităţile Covăsânţ, Conop, Pilu, Monoroştia şi Petriş.

 Misiunile permanente vor fi asigurate, respectiv misiunile de pază şi protecţie instituţională şi misiunile în sistem integrat.

 

Recomandările redacției